Säkra och enkla transaktioner

Vi vill att alla ska kunna ta emot våra tjänster och hitta rätt bemanning till arbetet eller företaget. Nu är det möjligt att använda PayPal som betalningsmetod, vilket betyder att betalningen går att genomföras med ditt Paypal-saldo eller med kredit- och betalkort. 

Det finns en stor chans att krigsveteraner skapar psykologiska sjukdomar efter kriget som PTSD och TBI, men så behöver inte fallet vara varje gång. Oavsett detta bör alla människor få chansen till ett nytt arbete, med eller utan symtom av post-traumatisk stress eller andra komplikationer.

Skapa nya möjligheter på arbetsplatsen 

I ett så snabbt växande samhälle som idag finns det risk att många glömmer bort äldre generationer, eller väljer att hellre fokusera på de yngre generationerna. Vi ville gå emot detta och valde därför att skapa en tjänst där ni som företag enkelt rekrytera och hitta veteraner som passar just er verksamhet. 

Genom vår effektiva och smidiga tjänst blir rekryteringen istället en enkel uppgift att genomföra. Vi vill hjälpa verksamheter att göra arbetet smidigare och hos oss hittar du många erfarna och duktiga seniorer.

Rulla till toppen